Kesätyö - Geotekniikkaharjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle


GEOTEKNIIKKAHARJOITTELIJAA

Oletko sinä seuraava geotekniikkaharjoittelijamme? Etsimme nyt kesäharjoittelijaa/-harjoittelijoita avustavan suunnittelijan tehtäviin geosuunnitteluryhmäämme kesäksi 2021. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Tampere.

Pääset työskentelemään tehtävissäsi osana ajankohtaisia hankkeitamme ja kehittämään suunnittelutaitojasi väylä- tai talosuunnitteluun liittyvissä geoteknisissä projekteissamme. Näet suunnittelutehtävissäsi koko elinkaaren, sillä suunnittelemme väylähankekokonaisuuksia, joissa yhdistyvät kaikki tekniikan alat ja suunnitteluvaiheet. Esimerkkeinä olemme parhaillaan mukana suunnittelemassa ja tekemässä Helsingissä Raidejokeria ja Tampereen raitiotietä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan geoteknisen suunnittelun tehtäviin yhdessä Suomen suurimmista alan suunnittelutoimistoista. Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi rakentavilla ideoillasi ja kokeilla siipiäsi, löytyykö tulevaisuuden urasi meiltä!

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme sinulta uteliaisuutta oppia uutta ja aloitteellista asennetta. Olet vähintään 3.‒4. vuoden insinööriopiskelija tai tekniikan kandidaatti tehtävään soveltuvalta alalta ja olet suorittanut opintojasi geotekniikan saralla. Suunnitteluohjelmistojen (Autocad, GeoCalc) hallinta auttavat sinua menestymään työssäsi, mutta saat myös tarvittavaa tukea ohjelmistojen käyttöön työkavereilta!

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409297
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Tuomo Passi, puh. 040 866 5582, tuomo.passi(a)sweco.fi.