(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Geotekniikkaharjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle
GEOTEKNIIKKAHARJOITTELIJAA

Oletko sinä seuraava geotekniikkaharjoittelijamme? Etsimme nyt harjoittelijoita avustavan suunnittelijan tehtäviin geosuunnitteluryhmäämme kesäksi 2020. Pääset työskentelemään tehtävissäsi osana ajankohtaisia hankkeitamme ja kehittämään suunnittelutaitojasi väylä- tai talosuunnitteluun liittyvissä geoteknisissä projekteissamme. Näet suunnittelutehtävissäsi koko elinkaaren, sillä suunnittelemme väylähankekokonaisuuksia, joissa yhdistyvät kaikki tekniikan alat ja suunnitteluvaiheet. Esimerkkeinä olemme parhaillaan mukana suunnittelemassa ja tekemässä Helsingissä Raidejokeria ja Tampereen raitiotietä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan geoteknisen suunnittelun tehtäviin yhdessä Suomen suurimmista alan suunnittelutoimistoista. Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi rakentavilla ideoillasi ja kokeilla siipiäsi, löytyykö tulevaisuuden urasi meiltä!

Meillä työskentely
"Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa." (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme sinulta uteliaisuutta oppia uutta ja aloitteellista asennetta. Olet vähintään 3.-4. vuoden insinööriopiskelija tai tekniikan kandidaatti tehtävään soveltuvalta alalta ja olet suorittanut opintojasi geotekniikan saralla. Suunnitteluohjelmistojen (Autocad, GeoCalc) hallinta auttavat sinua menestymään työssäsi, mutta saat myös tarvittavaa tukea ohjelmistojen käyttöön työkavereilta!

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.
Kesätyöhakumme on avoinna 16.2.2020 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tapaamaan ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.