(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ – Geotekniikan harjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva yhdyskuntatekniikan opiskelija!

Haemme kesäksi geoteknistä suunnittelijaharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Infra-yksikköön. Työhön sisältyy monipuolisia avustavia suunnittelutehtäviä geotekniikan parissa vaihtelevissa projekteissamme.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva geotekniiikkaan suuntautunut opiskelija.  Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa  yksikönpäällikkö Hannu Kaleva, p.0400 630858.