(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Fortum Sähkönmyyntineuvottelija
Soldem

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Työtehtävään kuuluu Fortumin sähkösopimusten sekä energiansäästämiseen liittyvän tuoteratkaisun myynti puhelimitse sekä päämiehen nykyisille että uusille kuluttaja-asiakkaille. Tarjoamme kesäksi kokoaikaisen ja säännöllisen työn, jossa työskennellään pääasiassa arkisin klo 9-17 . Joustavuutta työskentelyyn kuitenkin löytyy ja halutessasi voit tehdä toki välillä ilta- ja lauantaivuoroakin. 

Tehtävässä noudatetaan Puhelinpalveluja ja yhteyskeskuksia koskevaa työehtosopimusta (PAM). Palkkaus muodostuu TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä sen päälle myynteihin perustuvasta provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi. 

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön, sanavalmiutta ja periksi antamatonta asennetta - olet valmis haastamaan itseäsi myynnissä. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä. Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jonka aikana uudet myyntineuvottelijat koulutetaan sähkösopimustuotteisiin, myynnin perusasioihin ja käytössä oleviin järjestelmiin. Koulutamme myyjiämme aktiivisesti koko työsuhteen ajan ja tarjoamme myyjille mahdollisuuden kehittyä työssään omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti huhti-kesäkuun välisenä aikana ja toivomme hakijoilta mahdollisuutta sitoutua työhön vähintään n. 3kk ajaksi. Kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työssä osa-aikaisesti opintojen ohella. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus oheisen linkin kautta.