(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Forenomin asiakaspalveluvastaavana
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Uupuuko sinulta vielä kesätyöpaikka? Haluatko viettää päiväsi rannalla ja keskittää työnteon iltoihin ja öihin? Etsimme kesätyöntekijää asiakaspalvelutiimimme, jossa huumoria riittää! Syksyn tullessa voit jatkaa työntekoa osa-aikaisesti. Kiinnostuitko? Kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme majoituspalvelu Forenomin Helsingin toimistolle ASIAKASPALVELUVASTAAVAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelumme on auki 24/7 ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakaspalveluvastaavana pääset työskentelemään Forenomin asiakaslähtöisen toiminnan ytimessä kasvavassa toimintaympäristössä. Asiakaspalvelu tapahtuu niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Sinulla on itsenäinen työote ja uskallat tehdä rohkeasti päätöksiä. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja joustava asenteesi sekä halu oppia uutta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja sekä vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Kiire ei haittaa sinua, vaan palvelet asiakkaita hymyssä suin pienen paineenkin alla.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa tiimissä ja kansainvälisessä asiakasympäristössä. Kirsikkana kakun päällä, pääset innostavaan työyhteisöön ja saat hauskat työkaverit. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, olethan yhteydessä Baronan Lauraan. Lauran tavoitat arkisin toimistoaikaan numerosta 0438243431.