(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Energy Back office & Balance settlement
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä UPM Energyn, Tase- ja energiaselvitystiimiimme, Tampereelle.

 

Kollegan terveiset:

”Jos haluat energia-alan huippuosaajaksi, tule kesäharjoittelijaksi ison energia-alan toimijan taseselvitystiimiin. Kesäharjoittelijanamme pääset tutustumaan laaja-alaisesti energialiiketoimintaan, sähkötaseiden laskentaan ja näkemään itse, mitä kaikkea taseselvitys pitää sisällään pohjoismaissa. Saat mahdollisuuden tutustua energia-alaan osaavien työkaverien tuella.” - Anne


Kesätyöt
 

Kesän aikana vastaat sähkötaseiden selvityksestä

  • Pääset tekemään yhteystyötä monien eri tahojen kanssa vastatessasi mittaustietojen validoinnista ja korjauksista yhteistyössä UPM:n eri liiketoimintojen kanssa
  • Tutustut laajemmin energialiiketoiminnan eri osa-alueisiin aina vesivoimain tuotannosta, kaupankäynnin selvityksiin ja asiakaslaskutukseen saakka.
  • Verkostoidut ja opit ymmärtämään paremmin Pohjoismaisia sähkömarkkinoita

     

Kesätyöntekijämme
 

Etsimme taloushallinnon ja/tai energiatekniikan opiskelijoita, jotka haluavat päästä näkemään käytännössä, miltä numerot ja selvitykset sähkön tuotannon jälkeen hoidetaan. Arvostamme positiivista ja energistä asennetta, oma-aloitteisuutta, sekä vastuuntuntoa. Odotamme myös että olet hyvä käsittelemään Exceliä ja Excel-pohjaisia työkaluja, ja pidät numeroiden parissa työskentelystä.


 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.Oletko valmis?
 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.
 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.
 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.
 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.
 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.