(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Energiaratkaisujen projekti- ja selvitystyöt
Nivos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tämä työpaikkailmoitus on sinulle, joka innostut tulevaisuuden energiaratkaisuista

 

Nivoksen Energiaratkaisut–tiimi kehittää ja toteuttaa uudenlaisia energiaratkaisuja niin kuluttaja-asiakkaille kuin yrityksille, näihin kuuluvat mm. lämpöpumput, aurinkoenergia sekä asiakkaidemme kohteisiin räätälöidyt laajemmat toteutukset.

Haemme kesätyöntekijää projekti- ja selvitystöihin

Tule osaksi tiimiämme kesäksi. Pääset avustamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin liittyvissä projek­teissa ja selvityksissä. Nyt on tilaisuutesi päästä seuraamaan läheltä, mitä lämmityksen, aurinkosähkön ja sähköisen liikkumisen saralla tapahtuu.

 

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet tahkonnut jo jonkin verran opintopisteitä liiketalouden tai tekniikan saralla. Aiempi työkokemus alalta on pelkkää plussaa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja uskallusta kysyä. Tehtävässä ei haittaa, jos kokonaisuudet pysyvät hanskassasi.

 

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan,

valmentavan esimiestyön ja asiantuntijatiimin tuen. Nivoksen dynaamisessa työyhteisössä ja asiantuntevassa tiimissämme pääset sukeltamaan tulevaisuuden alaan ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistasi. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa energiaratkaisut liiketoiminnan johtaja Sanna Kokkonen puh. 040 765 2606.  Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä osoitteeseen sanna.kokkonen@nivos.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.