Kesätyö, Energianeuvojia
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme energianeuvojia Helsingin Kamppiin.  

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Toivomme, että voisit aloittaa viimeistään toukokuun alussa ja työskennellä mahdollisesti syyskyyn loppuun saakka. Ajankohdissa on jonkin verran neuvotteluvaraa tilanteesi mukaan. Lisäisitkö hakemuksellesi tiedon, millä ajanjaksolla pystyisit työskentelemään tiimissämme. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Tulet kesän ajan työskentelemään asiakkaiden soittojen ja yhteydenottojen parissa. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää kykysi asiakaspalvelijana ja myyjänä, joka löytää juuri oikeat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Työskentelet Kampissa Sähkötalossa osana asiantuntevaa energianeuvojien huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Työpäiviesi aikana myyt ja hallitset sähkösopimuksia sekä palvelet ja neuvot asiakkaita sähkösopimuksiin ja energian käyttöön liittyvissä asioissa. Tärkeän työsi tulokset näkyvät solmittuina sähkösopimuksina ja asiakkailta saatuna palautteena. Kuukausiansion lisäksi energianeuvojamme voivat saada myös omaan työsuoritukseen perustuvaa suoritelisää. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, aitoa intoa auttaa asiakkaita sekä paloa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Onhan työotteesi huolellinen ja tarkka kiireenkin keskellä ja onhan sinulla myös korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopintoja takanasi esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta? Toivomme sinulta suomen ja englannin kielen taitoa sekä mahdollisesti valmiutta myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.   

Toivomme sinusta asiakaspalveluhenkistä ja positiivista työkaveria.   

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Ulla Lähdesniemeltä soittamalla numeroon 0403562538, hän on parhaiten tavoitettavissa ke 17.2. klo 13–15 ja pe 26.2. klo 9–12. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot