(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, energianeuvoja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme energianeuvojaa kesätyöntekijäksi Helsingin Kamppiin.   

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Energianeuvojana vastaat asiakkaiden soittoihin ja yhteydenottoihin. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää kykysi asiakaspalvelijana ja myyjänä, joka löytää juuri oikeat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Työskentelet Kampissa Sähkötalossa osana asiantuntevaa energianeuvojien huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Työpäiviesi aikana myyt ja hallitset sähkösopimuksia, palvelet ja neuvot asiakkaita sähkösopimuksiin ja energian käyttöön liittyvissä asioissa. Tärkeän työsi tulokset näkyvät solmittuina sähkösopimuksina ja asiakkailta saatuna palautteena. Kuukausiansion lisäksi energianeuvojamme voivat saada myös omaan työsuoritukseen perustuvaa suoritelisää. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, aitoa intoa auttaa asiakkaita sekä paloa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Onhan työotteesi huolellinen ja tarkka kiireenkin keskellä ja onhan sinulla myös korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopintoja takanasi esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta? Toivomme sinulta suomen ja englannin kielen taitoa sekä mahdollisesti valmiutta myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.   

Toivomme sinusta asiakaspalveluhenkistä ja positiivista työkaveria.   

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Toivomme, että voisit aloittaa viimeistään toukokuun alussa ja työskennellä mahdollisesti syyskyyn loppuun saakka. Ajankohdissa on jonkin verran neuvotteluvaraa tilanteesi mukaan. Lisäisitkö hakemukseesi, minkä ajanjakson pystyisit työskentelemään tiimissämme. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Ulla Lähdesniemeltä soittamalla numeroon 040 356 2538. Ulla on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 22.1. klo 9-11 ja torstaina 6.2. klo 13-15. 

Yhdistetään voimat!