Kesätyö, Energia-agentti
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme energia-agenttia Tekninen myynti ja palvelut -yksikköön Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ on pääsääntöisesti etätyötä, mutta tässä toimenkuvassa tulet käymään myös asiakaskäynneillä erilaisissa kohteissa. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 03.05.–31.08.2021. Työn alkamis- ja päättymisajankohta on sovittavissa tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana huipputiimiä. Selvität mahdollisuuksia erilaisten aurinko- ja sähköauto-latausjärjestelmien toteutukseen eri kohteissa. Työ on monipuolista ja kohteet vaihtelevat omakotitaloista yritysasiakkaisiin, joten jokainen kohde on omanlaisensa. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Tässä työssä pääset yhdistämään niin teknisen osaamisesi kuin asiakaspalvelutaitosi. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Toivomme, että ala olisi sinulle jo tuttu tekniikan korkeakouluopintojesi kautta. Onhan sinulla myös jo jonkin verran kokemusta sähköalalta? Odotamme myös, että sinulta löytyy B-ajokortti. 
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Ville Tikkaselta soittamalla numeroon 0406646043, hän on parhaiten tavoitettavissa ke 10.2. ja to 11.2. klo 14-15. 

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot