(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, energia-agentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme energia-agenttia kesätyöntekijäksi Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Energia-agenttina toimit osana huipputiimiä ja tunnistat myyntimahdollisuuksia sekä keräät liidejä asiakaskohtaamisissa taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa. Lisäksi tarkastat lämmönjakohuoneita sekä tuotat lämmön ja jäähdytyksen teknistä asiakaspalvelua. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Tässä työssä pääset yhdistämään tekniset ja myynnilliset taitosi. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Toivomme, että ala olisi sinulle jo tuttu tekniikan tai energia-alan korkeakouluopintojesi kautta. Onhan sinulla myös jo jonkin verran työkokemusta kiinteistönhuolto- tai talotekniikka-alalta? Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti ja katsomme eduksesi, mikäli sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme toukokuun puolestavälistä elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Marko Alénilta soittamalla numeroon 040 334 0634, hän on parhaiten tavoitettavissa perjantaina 17.1. klo 12-14 ja maanantaina 27.1. klo 9-11. 

Yhdistetään voimat!