(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Elisan yritysturvallisuus (tietosuoja- ja kumppanihallinta)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Elisan Yritysturvallisuustiimi vastaa turvallisuusriskien hallinnasta ja turvallisuustoimintojen ylläpidosta sekä kehittämisestä Elisassa ja tytäryhtiöissä. Keskeisiä toiminta-alueita ovat tietosuoja, fyysinen turvallisuus, henkilöturvallisuus ja varautuminen. Tiimimme tekee tiiviistä yhteistyötä Elisan organisaation kanssa monipuolissa kehityshankkeissa.

Haemme nyt kesätyöntekijää Elisan Yritysturvallisuustiimiin tietosuoja- ja kumppanihallinnan tehtäviin. Haethan paikkaa jo pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana!

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu erityisesti tietosuojaan liittyvien ohjeiden tuottaminen ja työkalujen kehittäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu alihankkijoihin ja kumppaneihin liittyvässä riskienhallintatyössä avustaminen. Ensisijainen työpaikkasi on Pasilan toimistollamme.

Valittavan henkilön osaamisen perusteella voit avustaa asiantuntijoitamme turvallisuus- ja tietosuojasopimusten laatimisessa ja kehittämisessä sekä tietosuoja- ja tietoturvatyössä. Taustasta ja kiinnostuksistasi riippuen voit lisäksi osallistua sopimusneuvotteluihin, turvallisuusauditointeihin sekä riskienhallintaan, tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviin sisäisiin kehityshankkeisiin. Osaamisestasi riippuen pääset mukaan myös ideoimaan ja kehittämään erilaisia toimintamalleja yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyökykyä, tarkkuutta ja kykyä käsitellä luottamuksellisia tietoja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Kehittämisprojekteissa luova ajattelu, vahva kehittämisote sekä kyky asioiden ja niiden yhteyksien kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen ovat eduksi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta opintojesi tai työkokemuksen kautta tietosuojasta ja tietoturvasta sekä yritysten riskienhallinnasta. Muu turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön ja riskienhallinnan käytäntöjen osaaminen katsotaan eduksi. Parhaat valmiudet tehtävään antavat esimerkiksi useamman vuoden oikeudellisen, kaupallisen tai teknisen alan korkeakouluopinnot.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittymään yritysturvallisuuden osaajana tietosuoja- ja kumppanihallinnan tehtävissä. Et kuitenkaan ole yksin, vaan pääset haastamaan itseäsi osana asiantuntevaa tiimiä. Elisalaisena pääset osaksi rentoa ja joustavaa työympäristöä unohtamatta herkullisia työsuhde-etuja.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumetesti.

Lisätietoja antaa Compliance manager Antti-Pekka Manninen, antti-pekka.manninen@elisa.fi.