(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: elintarviketyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsimme kesäksi elintarviketyöntekijää Ylämyllyllä toimivalle asiakkaallemme. Työtehtävät ovat tuotannollisia; lihan suikalointia ja lihatuotteiden pakkausta, myös lähettämön työtehtävät kuuluvat vastuullesi. 

Työtehtävät ovat opittavissa, aikaisempi kokemus on tietysti eduksi, mutta ilmankin pärjää. Yleinen kiinnostus elintarvikealaa kohtaan ja suoritettu hygieniapassi ovat plussaa. 

Hakemamme työntekijä on on huolellinen työssään ja hänellä on asenne kohdallaan. 

Työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 6-14, viikonloput ovat aina vapaat. Työt alkaa toukokuussa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. 

Jätä hakemus pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.