(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: elintarvikemyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsimme kesäksi elintarvikemyyjää Ylämyllyllä toimivalle asiakkaallemme. Työtehtäviä ovat muun muassa kassatyöskentely, asiakaspalvelu ja myymälän yleisilmeestä huolehtiminen.

Aikaisempi kokemus elintarvikemyynnistä ei ole välttämätön, mutta odotamme sinulta osaamista kassatyöskentelystä. Yleinen kiinnostus elintarvikealaa kohtaan, asiakaspalveluasenne ja suoritettu hygieniapassi ovat plussaa.

Hakemamme työntekijä on huolellinen työssään ja hänellä on asenne kohdallaan. 

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin klo 9-17, viikonloput ovat aina vapaat. Työt alkaa toukokuussa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. 

Jätä hakemus pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.