Kesätyö: Development Specialist, Analytics & Reporting
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä analytiikkaan ja raportointiin liittyviä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin tiedon tuottamisen ytimeen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Olen Tommi Kahinoja ja vedän Production Reporting -kokonaisuutta CIA Reporting -osastolla. Osasto vastaa tuotanto- ja liiketoimintaraportoinnista sekä raporttien kehityksestä käsittäen mm. virallisten KPI-lukujen ja näkymien tuottamisen, operatiivisen raportoinnin sekä liiketoiminnan tukemisen erilaisissa hankkeissa.

 

Etsimme parhaillaan osastollemme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista Development Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2019 Helsinkiin, Jyväskylään, Turkuun tai Vaasaan - tarkempi työskentelyaika sovitaan yhdessä.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Työssäsi tuet liiketoimintaa tuottamalla informaatiota johdolle ja päätöksenteon tueksi. Laadit tietovaraston datasta vakioraportteja ja visualisointeja. Opastat liiketoimintaa tietojen hyödyntämisessä ja vastaat adhoc-tietotarpeisiin. Ylläpidät vakioraportteja ja ratkot tiedon laatuun liittyviä haasteita yhdessä IT:n kanssa. Samalla keräät arvokasta kokemusta tiedolla johtamisesta sekä ICT-liiketoiminnasta. Teemme töitä liukuvasti 7-17 välillä.

 

Kuka sinä olet?

Henkilönä olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja analyyttisyydellä varustettu tiimipeluri. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida tehtävät lennosta suunnitelmallisuutta ja deadlineja unohtamatta.

 

Olet opintojen tai aiemman kokemuksen kautta saanut ymmärrystä esim. tietovarastoinnista, raportoinnista tai data-analyytikon työstä, ja olet kiinnostunut urasta datan ja analytiikan saralla. Sopiva koulutustausta tehtävään on esim. tietojärjestelmätieteen, matematiikan tai tilastotieteen opinnoista.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi

* Osaamista raportointityökaluista, esim. Qlik Sense, QlikView tai SAP Business Objects lasketaan eduksi

* Ymmärrys tietovarastoista ja SQL:stä lasketaan eduksi

* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 

Mitä tarjoamme?

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana jalostamassa suuria datamassoja liiketoimintaymmärrykseksi moderneilla välineillä. Olemme tiimipelaajia ja saat rinnallesi tueksi kovia asiantuntijoita sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Innostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirje rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana - https://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat

 

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, osastostamme tai meillä työskentelystä, Tommi Kahinoja tommi.kahinoja@teliacompany.com. Soitella voit numeroon +358 40 7590143 22.1. ja 26.2. klo. 13-16.

 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

 

#teliakesä #vkd19

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225382
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Turku, Vaasa