(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, datamanageriharjoittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme datamanageriharjoittelijaa junaliikennöinnin suunnittelun tukiyksikköön kesätyöntekijäksi.

Junaliikennöinnin suunnitteluyksikkö vastaa veturinkuljettajien työn ja vetureiden käytön suunnittelusta VR Groupissa. Yksikkömme luo edellytykset tehokkaalle matkustajaliikenteen kaukoliikenteen ja tavaraliikenteen henkilöstön sekä kaluston käytölle. 
 
Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutustausta. Olet esimerkiksi tekniikan ylioppilas tietotekniikan, logistiikan, tuotantotalouden tai systeemianalyysin alalta. Työssä käytetään useita räätälöityjä tietojärjestelmiä, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tehtävien hoitamisen kannalta välttämättömiä. Ohjelmointitaito sekä hyvä englanninkielen taito katsotaan myös eduksi. Olet valmis oppimaan uutta ja omaksumaan laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja pyrit aktiivisesti kehittämään tehtäviin liittyviä toimintatapoja ja -malleja. Tehtävän kannalta on tärkeää, että kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn. Kykenet tarvittaessa monimutkaisten ongelmien ratkaisuun, pystyt toimimaan myös paineen alaisena ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.   
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle vaikuttamaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonohjausprosessiin sekä näkemään monimutkaisen prosessin käytännössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsuunnittelija Teijo Ruokola, puh. 040 8622 805 tai sähköpostitse teijo.ruokola@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.