(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Datacenter Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen käytännön tekeminen? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?
 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesätöihin Telialle IT Infrastruktuurin rakennus-, muutos- ja modernisointihankkeeseen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Nimeni on Olli Kalliokoski ja vastaan Telia Suomen Infra -yksikössä hankkeesta, jossa keskitämme IT-järjestelmiä ja teknisiä palvelualustoja uuteen data centeriin. Hanke koostuu useammasta projektista, joissa on mukana joukko huippuosaajia sekä hyvä tekemisen meininki ja into. Tulet olemaan mukana yhdestä avainhankkeistamme, missä IT palvelut ja -infra rakennetaan tai siirretään (migroidaan) vuonna 2018 avatun Euroopan moderneimman ja Pohjoismaiden suurimman avoimen datakeskuksen Helsinki Data Centerin tiloihin. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Telian kansainvälisen organisaation ja kotimaisten yksiköiden kesken.
 

Telia muuttaa myös uusiin toimitiloihin Pasilan Triplaan keväällä 2020, joten pääset työskentelemään  ensimmäisten joukossa upeissa työtiloissamme loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden yläpuolella.
 

Haemme kesätyöntekijöitä HDC migrations

hankkeeseen mm. seuraaviin tehtäväalueisiin:  

 • Datakeskusten laitetiloissa:  laitteiden ja servereiden yms. kytkentöjen purkua ja inventointia, purkulogistiikan hoitoa yms.  Lisäksi uudessa data centerissä uusasennuksia, dokumentointia, yms. Uuteen data centeriin tehtävien siirtojen valmistelua ja testauksia siirtojen yhteydessä.    
 • Järjestelmien ja palvelualustojen migraatioprojekteissa: Dokumentointia ja ohjeistusten tekoa,  inventoryn analyysiä, purkujen tilastointia ja seurantaa, siirtojen valmistelua ja testauksia siirtojen yhteydessä.    
   

Tehtäviisi kuuluvat osallistuminen järjestelmien siirtoprojekteihin sekä tiivis mukanaolo ja yhteistyö eri projektien ja niiden vetäjien kanssa sekä yhteistyö suomalaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden ja avainhenkilöiden kanssa.
 

Saat jo projekteissa mukana olevilta työn ohjauksen ja opastuksen sekä käytössäsi ovat modernit IT-järjestelmät, ICT-tekniikat ja työkalut.
 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia mielenkiintoisessa konkreettisessa ICT-tekniikan ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa uraasi varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa.
 

Tulet saamaan esimiehen, joka tukee sinua omassa kehittymisessä antamalla siihen mahdollisuuksia ja varmistamalla, että sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua työssäsi, pitää hauskaa sekä kokea merkityksellisyyttä työssäsi.
 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

 • Opiskelee/opiskellut  IT-teknologiaan liittyviä kaupallisen tai teknisen alan opintoja
 • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
 • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • On kyvykäs asettumaan myös asiakkaan osaan ja haluaa luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
 • Tarttuu rohkeasti toimeen ja on aikaansaava
 • On kiinnostunut toimialastamme
 • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi ja eduksi on myös ruotsin kielen taito)
   

Tartut rohkeasti toimeen ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Olet tottunut toimimaan erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja omaksut uudet sovellukset nopeasti. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Mikäli hallitset nämä myös ruotsin kielellä on se etu.  
 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 9.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella minulle ja kysyä lisää tehtävästä:
Olli Kalliokoski puh. 0400 976233 pe 31.1. klo 12-14

 

#teliakesä #VKD20