Kesätyö, Data engineer BI-tiimiin
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistökehitys Oy.

Tule kesätöihin Fenniaan! Meillä on dynaaminen tekemisen meininki ja halu tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Saat monipuolisia työtehtäviä sekä arvokasta työkokemusta finanssialalta. Olet omalta osaltasi päivittäin luomassa fennialaisten työkavereidesi kanssa parasta asiakaskokemusta.

Haemme Data engineer -harjoittelijoita kesätyöhön Tietohallinnon BI-tiimiin pääkonttoriimme Helsingin Pasilaan.

Tule kehittymään datan käsittelyssä ja analysoinnissa kokeneiden osaajien tiimiin. BI-tiimissä tuotamme liiketoiminnalle raportointi- ja analytiikkaratkaisuja ja tuemme sekä strategista että operatiivista johtamista. Kesätyötehtävissä tuet tiimiämme ja liiketoimintaa datan muodostamisessa sekä muokkaamisessa analytiikkaa ja raportointia varten. Kesätyöntekijältä toivomme halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä oma-aloitteista ongelmanratkaisua.

Tehtävän kuvaus

Seuraavat taidot ja opinnot tukevat tässä tehtävässä onnistumista:

  • SQL- ja Excel-osaaminen
  • SAS-osaaminen katsotaan eduksi
  • Datan käsittely tilastollisilla ohjelmistoilla esim. relaatiotietokannoissa
  • Korkeakouluopinnot tietojenkäsittelystä, tietotekniikasta, tilastotieteestä, matematiikasta tai taloustieteistä.

Työtä helpottaa ymmärrys datan käsittelyn eri vaiheista (mallinnus, ETL) sekä raportointivälineosaaminen.

Hakijalta odotamme

Kesätyömme alkavat toukokuussa ja niiden kesto on 3 - 4 kuukautta. Tarjoamme sinulle hyvän opastuksen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua ja kehittyä tehtävässäsi. Aiempien vuosien fennialaiset kesätyöntekijät ovat palautteessa arvostaneet kattavan perehdytyksen lisäksi monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, uuden oppimista ja mukavia työkavereita. Kesätyöntekijöidemme tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittuihin maalis-huhtikuun aikana. Valinnat pyrimme tekemään huhtikuun loppuun mennessä. Lisätietoa kesätyötehtävistämme voit lukea https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/kesatyo/ 

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 28.2.2019

ID: C24933

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1228032
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki