(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Data Analyst Trainee
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Oletko teknisesti suuntautunut ja kiinnostunut kehitysportfolion hallinnasta ja mittaamisesta? 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Vakuuta meidät erottuvalla hakemuksella, jossa tuot esille kiinnostuksesi sekä kykysi kuvata asioita selkeästi ja systemaattisesti.  

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!   

 

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2020 Helsinkiin.  

  

Tässä roolissa pääset avustamaan Transformaatiohankkeen tiimiä muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Kehittämään ja toteuttamaan datan visualisointia kehitysportfolion tueksi
  • Mittamaan portfolion suorituskykyä ja tukemaan datalla johtamisen prosessia

 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tehtävässä pääset aitiopaikalle tutustumaan ketterän kehityksen toimintamalliin käytännön tasolla ja siihen liittyviin moderneihin työkaluihin. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. 

 

Meillä on myös tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.  

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme  

  • Olet koulussa ja tähtäät tekniseen tai kaupalliseen tutkintoon tai olet juuri valmistumassa. 
  • Olet suorittanut matematiikan opintoja lukion jälkeen ja kiinnostunut datan visualisoinnista. 
  • Olet tavoitteellinen ja omatoiminen tiimipelaaja ja sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
  • Tartut heti toimeen ja uskallat kertoa meille myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi.
  • Olet kiinnostunut Teliasta ja siitä mitä yrityksemme tekee ja haluat oppia toimialastamme lisää kesätyöjaksosi aikana.
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta ketterästä kehitysmallista (Scaled Agile Framework SAFe) ja data-analytiikasta, mutta se ei ole välttämätöntä pärjätäksesi tehtävässä. Sen sijaan edellytämme, että sinulla on sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.
  • Pystyt itseohjautuvaan työskentelyyn sekä ratkaisemaan teknisiä ongelmia itsenäisesti. 
  • Toimimme mm. seuraavien sovellusten ja teknologioiden kanssa: Jira, Qliksense, excel, Salesforce, Einstein ja jos joku näistä on sinulle tuttu, muistathan mainita siitä hakemuksessasi.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä  

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi kuulu mittareiden toteuttaminen, havaittujen ongelmien ratkaisemista, asioiden selvittelyä sekä uusiin välineisiin ja prosesseihin tutustumista. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita. Päivän aikana saatat tavata niin liiketoiminnan edustajia, teknisiä guruja kuin hankejohtoa. Meillä kaikki työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 01.03.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Haluatko tietää lisää? 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.  

Laura Huotari, laura.huotari@teliacompany.com puh. 040-4190341 torstaisin klo 8.30-9.30.

 

#teliakesä #VKD20