(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Cyber Security Analyst Trainee (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko kehittyä kyberturvallisuuden huippuasiantuntijaksi? Kuulostaako kyberhyökkäysten valvonta ja tietoturvapoikkeamien hallinta mielenkiintoiselta työltä? Tässä on sinulle tilaisuus päästä mukaan rakentamaan turvallisempaa maailmaa! 

Sen lisäksi että Elisa huolehtii ja kehittää oman palvelutuotantonsa tietoturvaa, niin tiesitkö, että Elisa tarjoaa myös yritysasiakkailleen laajan ICT-palveluvalikoiman lisäksi myös merkittäviä kyberturvallisuuspalveluita? Tiimimme vastuulla on niin Elisan kuin asiakasyritystenkin kriittisten ICT-palveluiden valvominen ja suojaaminen 24/7. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan. Elisan kyberturvapalvelut täydentävät asiakkaidemme digitalisaatio-, pilvi-, ulkoistus-, yritysverkko- ja mobiililiittymäpalveluita.

Haemme tiimimme kesäkauden vahvistukseksi lupaavia kykyjä Cyber Security Analyst Traineen tehtävään Elisan Kyberturvakeskukseen (SOC - Security Operation Center) Helsinkiin. Toivomme, että pääsisit aloittamaan työt viimeistään toukokuun aikana ja työsuhde on määräaikainen syyskuuhun saakka. Tarkemmat ajat sovitaan valittavan henkilön aikatauluihin sopivaksi. Tehtävälle pyritään tarjoamaan jatkoa syksystä eteenpäin osa-aikaisena opintojen ohessa. Monet kesäharjoittelussa meillä aloittaneet ovat onnistuneesti jatkaneet monipuolisissa tehtävissä Elisassa opintojensa jälkeen. Toivomme taas löytävämme uusia tulevaisuuden tietoturva-asiantuntijoita tiimeihimme.

Oletpa sitten kokenut, itseoppinut ICT-alan asiantuntija tai vasta kyberturvallisuusalalla opiskeleva tai vasta valmistuva osaaja, niin tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi modernien tietoturvateknologioiden ja hyvien asiantuntijakollegoiden parissa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä valmistajien sertifiointien kautta.

Cyber Security Analystin keskeisiä tehtäviä ovat:

  • Elisan ja asiakasyritysten tietoturvavalvonta (työajat arkisin 8-18 välillä)
  • Kyberhyökkäyksiin ja haittaohjelmiin reagointi
  • Haavoittuvuuksien hallinta
  • Kyberhyökkäysten analysointi ja luokittelu
  • Työkalujen, prosessien ja oman osaamisen kehittäminen osana SOC-tiimiä

Hakijalle eduksi olevia, mutta ei pakollisia ominaisuuksia:

  • Kiinnostusta ja innokkuutta kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa
  • Perustietoja yleisestä tietosuoja-asetuksesta
  • Tietoturvakoulutukset ja harrastuneisuus kyberin piirissä ylipäätään
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ammatillisen englanninkielen taitoa
  • Erityisesti arvostamme innostusta uusien asioiden tutkimiseen ja jatkuvaan oppimiseen!

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan turvalliseen suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja kokeilumahdollisuudet yrittäjämeiningillä. Me elisalaiset viihdymme täällä muun muassa runsaan vapauden ja vastuun, jatkuvan oppimisen, superystävällisen ilmapiirin ja joustavuuden takia. Täältä voit tutustua lisää Elisaan ja elisalaisiin, tai kurkkaa arkeamme somessa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä, työympäristöstä tai muusta lisää Samilta (sähköpostitse sami.ranne@elisa.fi).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetesti.