(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Customer Success Squad (Palveluneuvoja, Joensuu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Kiinnostaako kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa? Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä: Sinustako erinomaisten asiakaskohtaamisten asiantuntija?

Hienoa jos nyökkäilit, sillä meidän Customer Success Squad etsii nyt kesätyötekijöitä palveluneuvojan tehtäviin Joensuuhun.

Tässä kesätyössä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla ja ilolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisut. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta.

Menestymisen avaimet tehtävässä ovat positiivinen ja myynnillinen asiakaspalveluasenne sekä uteliaisuus jokapäiväiseen uudenoppimiseen. Haluat auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja ja tarjota heille erinomaisia asiakaskohtaamisia. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja in english sekä kanske även på svenska? Lisäksi meitä ilahduttaa erityisesti, mikäli kiinnostuksenkohteisiisi kuuluu digitaalisten härpäkkeiden käyttäminen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet rohkea ja valmis hyppäämään mukaan raudankovien ammattilaisten joukkoon! Tehtävässä pitää olla täysi-ikäinen.

Jotta päätöksenteko meidän Success Squadiin liittymisestä olisi vieläkin helpompi, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä oletko sinä ja Elisa täydellinen match!

Tarjoamme sinulle kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta kollegoilta ja esimiehiltä. Elisalaisena pääset osaksi rentoa ja joustavaa työympäristöä unohtamatta herkullisia työsuhde-etuja. Kesätyöt alkavat loppukeväästä ja jatkuvat elokuun 2019 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella, joten meitä ilahduttaa erityisesti, jos sinulla on mahdollisuus ja halukkuutta jatkaa töitä myös syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Miikalta (puh. 050 5067149, miikka.tuhkanen@elisa.fi)

Laitathan hakemuksesi tai vapaamuotoisen videotervehdyksen tulemaan heti ja kerro lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja videohaastattelun muodossa. #livetolearn #elisalainen #valitsetulevaisuus