(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Customer Success Squad (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Kiinnostaako kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? Haluaisitko kasvaa erinomaiseksi asiakaskohtaamisten asiantuntijaksi hyvässä seurassa?

Hienoa jos nyökkäilit, sillä Customer Success Squad-tiimimme Helsingissä etsii nyt kesätyötekijöitä palveluneuvojan tehtäviin! 

Tässä kesätyössä pääset auttamaan Elisan asiakkaita puhelimitse. Asiakas soittaa sinulle ja tartut innolla ja ilolla asiakkaan kysymyksiin löytäen niihin ratkaisun. Haluat palvella asiakasta erinomaisesti ja tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta.

Menestymisen avaimet tehtävässä ovat positiivinen ote ja rohkea myynnillinen asiakaspalveluasenne sekä uteliaisuus uuden oppimiseen.  Kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja also in English sekä kanske även på svenska? Et säikähdä pientä kiirettäkään, vaan pystyt keskittymään täysillä asiakkaaseen. Lisäksi meitä ilahduttaa erityisesti, mikäli kiinnostuksen kohteisiisi kuuluu digitaalisten härpäkkeiden käyttäminen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet innokas hyppäämään mukaan timanttisten ammattilaisten joukkoon! 

Jotta päätöksenteko  liittymisestä iloiseen ja rentoon joukkoomme olisi vieläkin helpompi, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä olisiko sinä ja Elisa täydellinen match!

Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi tiimimme, jolla on rempseä yhdessä tekemisen meininki. Tiimissämme työskentelee kaiken ikäisiä ja monenlaisilla taustoilla olevia tekijöitä ja viihdymme yhdessä niin töissä, kuin vapaa-ajallakin.
 
Tarjoamme sinulle kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta kollegoilta ja esimiehiltä. Elisalaisena pääset osaksi rentoa ja joustavaa työympäristöä unohtamatta herkullisia työsuhde-etuja. Kesätyöt alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat elokuun 2020 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysäistä  Vesalta (puh. 0500659805, vesa.patynen@elisa.fi)

Laitathan hakemuksesi tai vapaamuotoisen videotervehdyksen tulemaan heti ja kerro lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja videohaastattelun muodossa.

#livetolearn #elisalainen #valitsetulevaisuus