Kesätyö, Conventional Traffics
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Conventional Traffic-tiimiimme, Kotkaan.

 


Esihenkilöiden terveiset

 

"Kotkassa on tarjolla erilaisia kesätyöpaikkoja operatiivisten tehtävien parissa. Työtehtävät sijoittuvat globaalin konttiliikenteen, konventionaalisen- ja linjaliikenteen pariin. Tiimit koostuvat asiantuntijoista, joilla on vahva ammattitaito ja saat heistä tukea työskentelyysi koko kesän ajan. Kurkkaathan siis kaikki voinna olevat paikkamme”

 

 

Kesätyöt

 • Kesän aikana vastaat merikuljetuspalveluiden hankinnasta
 • Työtehtäviisi kuuluvat päivittäiset merikuljetusbuukkaukset sekä laivakapasiteetin hallinta
 • Opit toimimaan kansainvälisessä työympäristössä
 • Harjoittelet tiimityöskentelyä
 • Saat arvokasta työkokemusta logistiikasta
 • Tutustut ja opit käyttämään globaalin konsernin tietojärjestelmiä

 

 

Kesätyöntekijämme

 

Etsimme motivoituneita, iloisia, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia opiskelijoita, jotka haluavat saada arvokasta työkokemusta logistiikan saralta. Logistiikan koulutus on eduksi, mutta muutkin koulutusalat huomioidaan. Työympäristössämme tarvitset hyvää (niin suullista kuin kirjallista) englannin- ja suomen kielen taitoa. Työssä käytetään tietoteknisiä järjestelmiä, joten toivomme sinulta löytyvän jo valmiiksi hyvät IT-taidot, ainakin Office ohjelmista.

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

 

UPM Logistics on perustettu Kotkassa vuonna 1975 ja sen vastuualueena on UPM:n meriliikenteen operatiivinen ja taloudellinen kehitys sekä toteutus. Kotkan toimipisteessä työskentelee noin 40 henkilöä. Kesän aikana kesätyöntekijöillä on mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, oppia tiimityöskentelyä, saada arvokasta työkokemusta logistiikan alalta ja perehtyä globaalin yrityksen käytössä oleviin IT järjestelmiin. Kesätöitä on tarjolla sekä operatiivisissa että taloushallinnollisissa tehtävissä. Taloushallinnon tehtävät sisältävät ostolaskujen käsittelyä, reittien ja rahtien ylläpitoa sekä tullaustoimintoja. Operatiiviset tehtävät sisältävät merikuljetuspalveluiden hankintaa ulkopuolisilta toimijoilta, päivittäisiä kuljetussuunnittelutehtäviä ja merikuljetuskapasiteetin hallintaa.

 

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Oletko valmis?
 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.
 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1405251
 • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kotka
 • Lisätietoja antaa: Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.