Kesätyö: Communications Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Viestintään ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Nimeni on Camilla Ekholm ja vastaan Telia Suomen Viestintä- ja yhteiskuntasuhdeyksiköstä. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori sekä tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt kesätyöntekijää joukkoomme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan pääkonttoriimme.

Tehtävänkuvaus

Työskentelet viestinnän tiimissä, jossa teemme huippulaatuisia sisältöjä sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän kanaviin, kuten intraan, Yammeriin, sosiaalisen median ekanaviin ja verkkosivuillemme. Saat mahdollisuuden tutustua tiimimme tehtäviin oman tekemisen kautta: pääset kirjoittamaan sisäisiä intrajuttuja, hoitamaan mediapuheluita, suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä sekä tutkimaan syvemmin alaamme liittyviä ennalta sovittavia aiheita. Haluamme tarjota sinulle sopivia haasteita ja sen vuoksi tehtävä sopiikin erityisesti henkilölle, jonka viestinnän korkeakoulututkintoon tähtäävät opinnot tai vastaavat ovat noin puolivälissä. Työskentelet liukuvasti toimistoaikana. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala). 

Toivomme kesätyöntekijältämme

-        Intoa itsenäiseen työskentelemiseen ja asioiden tutkimiseen

-        Erinomaista suomen kielen osaamista ja kirjallista ulosantia

-        Sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi

-        Ongelmanratkaisukykyä ja uteliaisuutta

-        Sosiaalisen median kanavien strategioiden ymmärrystä   

-        Analyyttista otetta työn tekemiseen

-        Sosiaalisuutta ja reippautta
 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.02.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella tai lähettää sähköpostia Camillalle ja kysyä lisää tehtävästä: camilla.ekholm@teliacompany.com p. 040-721 8345 arkisin klo 9 - 14.

#teliakesä #VKD19

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227832
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki