(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Business Manager Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin GTM & Business Development tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Nimeni on Juha Sutinen ja vastaan Telia Suomen Enterprise liiketoiminta yksikössä, Business Management osastolla GTM & Business Development tiimistä. Tiimin tehtävänä on tukea Telia Suomen yritysliiketoimintaa erilaisissa kaupallisissa hankkeissa ja kehitysprojekteissa. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä uutta tiimipelaajaa joukkoomme Tampereelle tai Helsinkiin vastaamaan yritysasiakkaille tehtävistä kehitysprojekteista ja selvitystöistä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä  

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana teet töitä kaupallistamisprojekteissa, asiakasviestinnän parissa tai vaikkapa tiedonkeruutehtävissä tukeutuen tiimin muihin jäseniin. Työpäivään saattaa myös kuulua myynnin kouluttamista ja tarvittaessa osallistumista merkittävimpiin asiakastapaamisiin suoraan asiakasrajapinnassa. Pääset myös ratkomaan asiakkaiden asioita ja tukemaan sidosryhmiämme. Kehitämme osaamistamme myös jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua esimerkiksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia ehkä ensimmäistä kertaa Business Managerin tehtävissä. Pääset näköalapaikalle päätöksenteon ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa.

Business Managerin vastuualueena on tyypillisesti tietty kaupallinen osakokonaisuus ja palveluvalikoima, johon liittyvät markkinatoimenpiteet suunnitellaan, jalkautetaan ja seurataan tiimin toimesta. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. markkinoinnin, myynnin ja tuoteorganisaatioiden kanssa. Myös yhteistyö ulkoisten kumppaneiden ja toimijoiden suuntaan on meille tuttua luoden mahdollisuuksia hahmottaa ICT -markkinaa laajemmin – tuemme myös Telian globaaleja toimintoja mm. palvelujen lanseerauksissa joten pääset toimimaan kansainvälisessä työympäristössä. 

Tehtäviin kuuluu lisäksi myynnin kouluttamista, jotta he pystyvät paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Tarvittaessa Business Manager osallistuu myös merkittävimpiin asiakastapaamisiin suoraan asiakasrajapinnassa.

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, jolla on

  • hyvä tuntemus ICT ja Televiestinnän alalta
  • kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtäävät opinnot kuten DI, KTM tai ylempi AMK
  • jo muutaman vuoden opinnot menestyksellisesti suoritettuna
  • halu oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • mielellään kokemusta tai osaamista muistakin ohjelmista kuin MS Office

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.02.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Juhalle ja kysyä lisää tehtävästä: Juha Sutinen p. 040-3022131 arkisin klo 9-14.

#teliakesä #VKD19