(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö bioliuotuksen operaattorin tehtävissä
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Bioliuotus

Tarjoamme reippaille, huolellisille, motivoituneille ja työtä pelkäämättömille opiskelijoille monipuolisia kesätöitä bioliuotuksen operaattorin vuorotyötehtävissä.

Kenttäoperaattorin tehtäviin kuuluu kasteluletkujärjestelmien, ilmapuhaltimien, pumppausten, putkilinjojen, venttiilien, instrumenttien ym. laitteiden tilan tarkkailu ja toiminnasta huolehtinen sekä näytteidenotto ja mittausten tekeminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu uppopumppauksien ja putkilinjojen asennusta. Hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä (keskeytymätön 10 h:n päivätyö, 4 työpäivää + 4 vapaata).

Liuotus- ja neutralointiprosessien operaattorin tehtäviin kuuluu prosessin valvonta ja mm. pumppausten, putkilinjojen, venttiilien ja automaatiolaitteiden tilan tarkkailu ja toiminnasta huolehtiminen sekä näytteiden otto ja mittausten tekeminen. Työ on vuorotyötä (keskeytymätön 3-vuorotyö, 12 h:n vuorot).

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Lisäksi edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Aloitusajankohta ja työsuhteen kesto on sopimuksen mukaan.

Lisätietoa kenttäoperaattorin tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Mika Pöllänen sekä liuotus- ja neutralointiprosessien operaattorin tehtävästä käyttöpäällikkö Marko Kangasjärvelä, p. 020 713 0800.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@terrafame.fi 18.3.2018 mennessä. Laita hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi sekä mahdollinen opintorekisteriote tähän mennessä suorittamistasi opinnoista. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.