(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Billing
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin laskutukseen ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Digital Business Services yksikön Billing -osastot tarjoavat paljon monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä. Vastaamme laskutusasiakastiedon ylläpidosta, laskutusta edeltävistä toimenpiteistä, kuten hinnoittelusta, laskutustuotannosta, laskutukseen liittyvistä selvityksistä ja laskutuksen kehittämisestä. Palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan jossa saat näkymän Suomen suurimman laskuttajan laskutusprosessiin.

Tulet työskentelemään laskutusprosessin monipuolisissa tehtävissä. Tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi yritys- että kuluttaja-asiakkaiden laskutusasiakastiedon ylläpitoa, laskutusta edeltäviä toimenpiteitä, kuten hinnoittelua, laskutustuotantoa ja laskutukseen liittyviä selvityksiä. Kaikki tehtävät sisältävä neuvonta- ja asiantuntijatehtäviä sekä viestintää. Itsensä johtaminen ja oman osaamisen kehittäminen asiantuntijoiden tukemana on oleellinen osa arkeamme hyvässä yhdessä tekemisen ilmapiirissä.

Aikaisempi kokemus Telialta esimerkiksi kesätyön merkeissä on edellytys valinnalle.

 

Edellytämme

  • Aikaisempaa kokemusta Telialta
  • Opiskelutaustaa ensisijaisesti kaupalliseen tai teknilliseen tutkintoon tähtäävistä opinnoista, myös muut tehtäviin soveltuvat opinnot voidaan huomioida
  • Kykyä asettua asiakkaan asemaan ja halua luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
  • Kiinnostusta laskutuksen toimialaan 
  • Rohkeutta tarttua toimeen ja ottaa vastuuta
  • Taitoa oman työn organisointiin
  • Intoa oppia uutta
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Yli 18 vuoden ikää

 

Kiinnostuitko? Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 7.2.2021 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Leenalle ja Piialle ja kysyä lisää tehtävästä 26.1.2021 klo 15-16 ja 3.2.2020 klo 10:30-11:30 puhelimitse 02040-23331.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!