(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Back Office -assistentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme Back Office -assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään energian tukkukaupan selvitystehtävien, kassavirran kontrolloinnin, energiakaupan laskutuksen sekä riskienhallinnan avustavien tehtävien parissa. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja (kaupallinen tai tekninen ala), Microsoft-ohjelmien hallintaa (erityisesti excel), tarkkaa ja analyyttista työotetta, ongelmienratkaisukykyä, valmiutta myös rutiinitehtäviin, energiakaupan tuntemista sekä kykyä omaksua nopeasti uusia tehtäviä ja järjestelmiä. 
 
Toivomme sinusta rohkeasti tehtäviin tarttuvaa sekä itseohjautuvaa työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Camilla Hallamaalta soittamalla numeroon 0403346606, hän on parhaiten tavoitettavissa ke 17.2. klo 14–15 ja ke 3.3. klo 14–15. 
 
Yhdistetään voimat!