(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: B2C Marketing Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Oletko sinä etsimämme innokas ja motivoitunut tulevaisuuden markkinointiosaaja? Jos haluat osaksi rentoa ja räväkkää markkinointiviestinnän tiimiämme ja samalla kehittää laaja-alaisesti taitojasi B2C-markkinoinnin parissa, vakuuta meidät erottuvalla hakemuksellasi. Hakemuksessasi näytät meille persoonallisuuttasi ja innostustasi markkinointia kohtaan sekä sisältöosaamistasi, kuten visuaalisuutta ja kirjoitustaitoja.

Kesätyö Telialla voi tarkoittaa lähtölaukausta uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistä jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2019 Helsinkiin.


Tässä roolissa pääset avustamaan B2C-markkinointiviestintätiimiä muun muassa:

•           Sisällöntuotannossa (mainosmateriaalit, tiedotteet, uutiskirjeet, videot)

•           Markkinointikampanjan rakentamisessa ja läpiviemisessä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa

•           Sosiaalisen median hallinnoimisessa ja sisällöntuottamisessa

•           Markkinoinnin automaatiossa

•           Erilaisissa tapahtumajärjestelyissä

•           Sekä monissa muissa markkinointiviestinnän tehtävissä

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaisuuttasi varten. Tehtävässä pääset tutustumaan moderniin ja uudistuvaan B2C-markkinointiviestintään, digitalisaation eri ilmiöihin ja opit myös ymmärtämään uuden sukupolven teleoperaattorin merkityksen kuluttajan arjessa. Kesän aikana luot arvokkaita verkostoja ja kasvatat taitojasi markkinointiviestinnän parissa kansainvälisessä pörssiyhtiössä.

Meillä on myös tunnetusti erinomainen fiilis talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijältämme

Sinulla on koulutustaustaa ja ehkä jo jonkin verran työkokemustakin joko markkinoinnin, viestinnän tai liiketalouden parissa. Olet oma-aloitteinen ja idearikas tiimipelaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. Tartut pyydettäessä innolla toimeen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja uskallat kertoa meille myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi. Siedät hyvin painetta ja osaat pitää useita palloja ilmassa samanaikaisesti. Ymmärrys digitaalisen markkinoinnin lainalaisuuksista ja markkinoinnin automaation hyödyntämisestä on plussaa.

Termit roaming, IoT, 5G tai eSIM eivät aiheuta sinulle hengenahdistusta, vaan kykenet omaksumaan uusia asioita ja hyödyntämään niitä työssäsi. Osaat toimia some-kanavien kanssa ja ymmärrät eri kanavien vahvuudet ja erot.

Meille tärkeintä on kuitenkin, että olet hyvä tyyppi, jolla riittää intoa oppia ja omaksua. Arvostamme näkemyksellisyyttä, korkeaa motivaatiota ja halua oppia uutta.
 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä ja työskentelet vastaavasti klo 15.00 -17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua materiaalien tilaamista, materiaalivirran ja toimitusten seurantaa, ongelmien selvittämistä ja yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Lisäksi päivään saattaa kuulua valmennussessioita.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2019 mennessä. Hae kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

 #teliakesä #VKD19