KESÄTYÖ: B2C ASIAKKUUSHARJOITTELIJA
KSS Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haemme kahta kesäharjoittelijaa B2C asiakaspalveluumme. 

Asiakaspalvelumme tuottaa konsernille ja sen tulosyksiköille laaja-alaisesti asiakasprosesseihin liittyvät palvelut, kuten asiakaspalvelun, laskutuksen sekä niihin liittyvät tukitoiminnot.

Olet ulospäin suuntautunut, hymyilevä, myyntihenkinen ja sinulla on positiivinen asenne työntekemiseen. Arvostamme sitä, että olet ennakkoluuloton ja osaat kohdata erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. 

Sinulle hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia. Olet tiimipelaaja. Kiireenkin keskellä autat mielelläsi työkaveria vaikka oma arkesi olisi hektistä. Haastat itseäsi ja tiimiläisiäsi oppimaan uusia taitoja ja palvelemaan paremmin. Sinulla on positiivinen asenne päivittäiseen työhön. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Olet nopea oppimaan uusia tietojärjestelmiä. Hyvä opiskelutaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta. Opiskelet mahdollisesti ammattikoulussa 2-3 vuosikurssilla tai AMK:ssa 1-4 vuosikurssilla. 

Työpaikkasi sijaitsee koronaohjeistuksemme huomioiden Kouvolassa Hovioikeudenkadulla tai Kotkan Karhulassa Pajatiellä. 

Toivomme, että olet käytettävissä aina toukokuun alusta elokuun loppuun. Tukikohtasi sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, osoitteessa Hovioikeudenkatu 3.
 

Hakuaika tehtäviin päättyy sunnuntaina 7.3.2021.

Lisätietoa työtehtävistä saat rekrytointi@kssenergia.fi

**

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot