(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: B2B Marketing Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Oletko sinä etsimämme innokas, huolellinen ja sujuvakynäinen sisällöntuottaja? Jos haluat osaksi rentoa ja räväkkää tiimiämme ja samalla kehittää taitojasi B2B-markkinoinnin parissa ICT-alalla, vakuuta meidät erottuvalla hakemuksella, jossa tuot esille sisältöosaamistasi, kuten visuaalisuutta ja kirjoitustaitoja.

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (37,5 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

Tässä roolissa pääset avustamaan B2B-markkinointiviestintätiimiä muun muassa:

·        Sisällöntuotannossa (artikkelit, asiakastarinat, uutiskirjeet, videot)

·        Erilaisten tekstien muokkaamisessa ja lähettämisessä asiakkaille markkinoinnin automaatio -työkalua hyödyntäen

·        Some-sisällöissä

·        Valmiiden tekstien julkaisemisessa telia.fi -sivustolle

·        Erilaisissa tapahtumajärjestelyissä

·        Muissa avustavissa tehtävissä

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tehtävässä pääset aitiopaikalle tutustumaan moderniin B2B-markkinointiviestintään, digitalisaation eri ilmiöihin ja opit myös ymmärtämään uuden sukupolven teleoperaattorin merkityksen yritysten liiketoiminnalle. Pääset opettelemaan perusteet julkaisujärjestelmän sekä markkinoinnin automaatio -työkalun hyödyntämisestä. Tulet luomaan kesän aikana arvokkaita verkostoja ja kasvattamaan osaamistasi markkinointiviestinnän parissa kansainvälisessä pörssiyhtiössä.

Meillä on myös tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijältämme

Sinulla on koulutustaustaa ja mieluiten jonkin verran työkokemusta joko markkinoinnin, viestinnän tai media-alan parissa. Et pelkää rutiineja ja pystyt tuottamaan virheetöntä, sujuvaa ja kiinnostavaa tekstiä eri käyttötarkoituksiin, kanaviin ja kohderyhmille. Olet oma-aloitteinen ja idearikas tiimipelaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. Tartut pyydettäessä innolla toimeen ja uskallat kertoa meille myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi. Ymmärrys digitaalisen markkinoinnin lainalaisuuksista, markkinoinnin automaation hyödyntämisestä ja inbound-markkinoinnista on plussaa.

Termit IoT, 5G, cloud ja datakeskus eivät aiheuta sinulle hengenahdistusta, vaan kykenet luomaan myös teknisistä aiheista mielenkiintoisen, selkokielisen tarinan. Tunnet some-kanavien salat ja osaat tuottaa eri kanaviin niihin sopivaa sisältöä. Ymmärrät myös, miksi asiakas on meille aina ykkönen ja osaat huomioida tämän omassa työssäsi. Tärkeintä ei ole kuitenkaan se mitä osaat, vaan näkemyksellisyys, korkea motivaatio ja halu oppia uutta.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua esimerkiksi some-sisällöntuotantoa, kuvien etsimistä netin kuvapankista, tekstien syöttämistä kotisivuillemme, myyntimateriaalin työstämistä ja tiimin avustamista muissa markkinointiviestintään liittyvissä tehtävissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

 #teliakesä #VKD19