(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, avustava resurssisuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme avustavaa resurssisuunnittelijaa junaliikennöinnin suunnitteluyksikköön.

Yksikkömme vastaa veturinkuljettaja- ja veturiresurssien suunnittelusta aina päivittäisestä suunnittelusta pitkän tähtäimen resurssisuunnitelmiin saakka. Osana suunnitteluyksikköä resurssisuunnittelutiimi vastaa veturinkuljettajien työn, lomien ja koulutusten suunnittelusta kolmen viikon välein julkaistavien työvuoroluetteloiden julkaisuun asti.

Avustavana resurssisuunnittelijana autat resurssisuunnittelijoita heidän työssään osallistumalla noin 1000 veturinkuljettajan työvuoroluetteloiden, lomien ja koulutusten suunnitteluun resurssisuunnittelijoiden kesälomien aikana. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua suunnittelussa hyödynnettävien prosessien, menetelmien ja raportoinnin ratkaisujen kehittämisessä sekä erilaisten analyysien tuottamisessa.

Odotamme, että sinulla halua oppia uusia asioita, ja sinulla on jo vähintään pari vuotta opintojasi suoritettuna.  Koulutuksesi suuntautumisen avainsanoja voisivat olla seuraavat osaamisalueet: logistiikka, tuotantotalous, tuotannonsuunnittelu, operaatiotutkimuksen menetelmät sekä prosessien ja raportoinnin kehittäminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle vaikuttamaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonohjausprosessiin sekä näkemään monimutkaisen prosessin käytännössä kehitysmyönteisessä junaliikennöinnin suunnitteluyksikössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssisuunnittelun päällikkö Pauli Silvonen (pe 16.2. klo 10-12 ja pe 23.2. klo 10-12) puh. 040 8622 538 tai sähköpostitse pauli.silvonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.