(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, avustava liikennetiedottaja
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Miltä kuulostaisi monipuolinen kesäduuni hyvässä työporukassa junaliikenteen operatiivisessa maailmassa?

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö.

Haemme VR Operaatiokeskukseen kesätöihin avustavaa liikennetiedottajaa osallistumaan ja kehittämään liikennetiedottajien toimintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän rautatieliikenteen hermokeskuksessa junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle tutustumaan ja osallistumaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan operatiiviseen toimintaan. Pystyt varmasti hyödyntämään avustavan liikennetiedottajan tehtävissä saamasi opit tulevaisuuden työtehtävissäsi.

Avustava liikennetiedottaja on linkki operatiivisen toiminnan ja asiakkaiden välissä. Häiriötilanteissa he organisoivat asiakkaiden jatkoyhteyksiä, järjestävät korvaavia kuljetusmuotoja ja tiedottavat muutoksista sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä sekä matkustajia erilaisissa sähköisissä kanavissa. Työaikasi asettuu ma-pe klo 8-20 väliin joustavasti.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Viestinnän opinnot antavat sinulle hyvän pohjan, mutta taustasi voi olla myös muunlainen. Tärkeää on, että sinulla on kykyä omaksua asioita nopeasti ja toimit tehokkaasti myös paineen alla. Työssä käytetään useita järjestelmiä, joten tietotekniset valmiudet katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme sinulta rivakkaa asennetta työntekoon ja että tulet toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa.

Työhakemuksen palkkatoivomuksineen voit lähettää 15.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Liikennetiedotuksen päällikkö, Martti Uusinarkaus, puh. 040 8660126, martti.uusinarkaus@vr.fi


VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.