Kesätyö - Avustava käyttöönottotarkastaja
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme Helsinkiin, Riihimäkeen, Kouvolaan ja Ouluun


AVUSTAVAA KÄYTTÖÖNOTTOTARKASTAJAA

Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rautateiden toiminnan todella monipuolisesti. Tehtävänä on avustaa käyttöönottotarkastusten suunnittelussa ja tarkastuksissa. Käyttöönottotarkastaja vastaa mm. turvalaitteisiin liittyen muutosten tarkastamisesta ja luovuttaa muutokset liikenteelle. Meillä on erittäin kokenut ja osaava tiimi, ja tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä koko Suomen rataverkolla.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet tekniikan alan opiskelija ja haluat kehittyä infra-alan asiantuntijana. Analyyttisyys ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tekijöitä menestyäksesi käyttöönottotarkastajan tehtävässä.  Olet motivoitunut oppimaan ja haluat saada kokemusta käytännön työstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Kokemus ja kiinnostus rautateistä ja turvalaitteista katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi ennen kaikkea hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta.

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409294
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kouvola, Oulu, Riihimäki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa Jan Tiri, puh. 041 5017851, jan.tiri(a)sweco.