(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, automaatioasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme automaatioasentajia Helenin lämpö-, jäähdytys- ja voimalaitoksille.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään energiatuotannon ytimessä kunnossapitotehtävissä Helenin eri voimalaitoksilla. Automaatioasentajana työpäiviisi kuuluu laitosten sekä tuotantoprosessien automaatiolaitteiden tarkastus- ja asennustöitä. Työpäiväsi aikana teet niin vuosihuoltoja, tarkastuskierroksia, pieniä uudisasennuksia kuin viankorjauksiakin. Hauskuutta työpäivään tuo lisäksi se, että töitä tehdään aina kaverin kanssa joko pareittain tai ryhmässä.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja innokkuutta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Toivoisimme alan olevan sinulle tuttu jo opintojesi tai työkokemuksen kautta ja olethan vähintään 18-vuotias? Työn turvallinen suorittaminen edellyttää sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa autamme sinua niiden hankkimisessa ennen kesätyön alkua. 

Toivomme sinusta oma-aloitteista, innokasta ja kehittymishaluista työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa on neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Jukka Björkiltä soittamalla numeroon 040 334 0476, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.01. klo 12-14 ja pe 31.01 klo 12-14. 

Yhdistetään voimat!