(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Automaatioasentaja, Osa-aikainen, Tekno-Ants Oy, Tampere
Tekno-Ants Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kiinnostaako sinua työskennellä ainutlaatuisen tuotteen parissa? Pysyykö sinulla työkalut käsissä? Onko sinulla aiempaa kokemusta teknisistä asennuksista? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle työpaikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tekno-Ants Oy:lle, automaatioasentajaa noin neljän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Automaatioasentajan työtehtävissä pääset työskentelemään ainutlaatuisen autonomisen robotin kokoonpanoasennuksen parissa. Lisäksi osaamisesi ja ideoidesi kautta voit päästä mukaan robotin ja tuotannon kehitystyön pariin.

Tekno-Ants Oy on nuori, innovatiivinen yritys, joka kehittää ja valmistaa autonomisia mobiilirobotteja teollisuuden sisälogistiikan käyttöön Euroopan markkinoille. Roboteilla on useita käyttökohteita valmistavasta teollisuudesta kaivoksiin ja tekonurmikenttien kunnossapitoon. Arvostamme yrityksessämme ammattitaitoa, asennetta ja tiimityötaitoja.Lue lisää osoitteesta www.teknoants.fi

Pääasiallinen tehtävä

  • Kokoonpanoasennus

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa (esim. AMK)
  • Teknistä taustaa ja kiinnostusta kokoonpanotyötä kohtaan
  • Tarkkuutta ja tunnollisuutta
  • Hyvää asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Päästä työskentelemään nuoressa, kasvavassa yrityksessä
  • Työtehtäviä ainutlaatuisen tuotteen parissa
  • Kehittää itseäsi automaatioasennusten parissa
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.4.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on toukokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.