(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Aurinkoinen assistentti palvelukeskukseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalvelukeskukseen Vantaan Viinikkalaan innostunutta ja oma-aloitteista assistenttia. Haluatko työskennellä kesän mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko ylioppilas tai opiskeletko parhaillaan korkeakoulussa? Tässä olisi loistava paikka juuri sinulle, joten toimi heti ja hae!

Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuun 2018 puoleen väliin. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön ja huipputiimin tuen. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.
Odotamme sinulta
Työtehtäviisi kuuluu palvelukeskuksessa työtilausten vastaanotto, tilausten tallentaminen toiminnanohjausjärjestelmään, sekä tuotannonohjaus ja SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Teet yhteistyötä asiakkaamme, huoltohenkilöstön ja muiden huoltoyhtiöiden kanssa. Vastuullesi kuuluu töiden ajantasaisen välittäminen ja kuittaaminen, laskutustietojen kirjaus ja raportointi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja tarkka tehtävissäsi. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja käytät sujuvasti myös englannin kieltä. Eduksi on kokemusta puhelinpalvelutyöskentelystä sekä SAP-käyttökokemus.
Muut tiedot
Täytä hakemuksesi 25.05.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.
Kesto
Elokuun 2018 puoleen väliin asti
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.