KESÄTYÖ Aulavartijoita
Palmia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt Palmian turvallisuuspalveluihin VUOSILOMANSIJAISIA aulavartijan tehtäviin pääkaupunkiseudun alueelle. Työt sijoittuvat kesäkaudelle 2021 ja alkavat kevään ja alkukesän aikana.

Työtehtäväsi painottuvat erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin sekä kasvotusten että puhelimen välityksellä. Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi vieraiden vastaanottamista ja neuvomista, sekä postitusta. Lisäksi vastuullasi on turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, kuten kulunvalvontaa, kameravalvontaa, sekä reagoimista poikkeustilanteisiin.

Arvostamme suuresti hyvällä asiakaspalveluasenteella toimivaa tekijää, jolla on halua oppia uutta ja kehittyä turvallisuusalalla. Et hätkähdä tiukempaakaan tilannetta, vaan otat tilanteen haltuun nopeasti tarpeen vaatiessa. Toivomme työkavereiksi henkilöitä, jotka operoivat luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti.

Edellytyksiä tehtävässä aloittamiseen ovat

-18 vuoden ikä ja nuhteeton tausta
-sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
-vartijakortti

Psst! Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksesi aiemman turvallisuusalan tai asiakaspalvelukokemuksen, turvallisuusalan opinnot, sekä englannin ja ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön hyvässä seurassa. Saat hyvän startin tehtävään kattavalla perehdytyksellä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen pidempiaikaisesti.

Kerro hakemuksessasi miksi haluat työllistyä tulevana kesänä turvallisuusalalle palveluhenkisiin tehtäviin. Toimi nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Jätä siis rohkeasti hakemuksesi järjestelmäämme, sillä haluamme tutustua sinuun paremmin! Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa Palmian turvallisuuspalveluiden rekrytoija Jonna Mutka. Jonnan tavoitat arkisin klo 14-15 numerosta 040 128 6497.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413478
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki