Kesätyö Attendolla, 1000 + 1 kesäduunia
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tarjolla on 1000+1 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen!

Tarjoamme kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoitoalan opiskelijoille tai muille opiskelijoille. Tarjolla on monipuolista ja kehittävää työtä toimivassa ja modernissa työympäristössä. Sinua perehdyttää ja tukenasi toimii osaava tiimi. Tarjoamme myös liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Hakuaikaa on 15.3. saakka mutta täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä - toimithan siis nopeasti! Hakulomakkeeseen pääset tästä https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1269/


LÄHIHOITAJAT

Tarjoamme lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille monia mahdollisuuksia kesätyöhön ympäri Suomea. Meillä voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Voit siis hyödyntää kesätyötä osana opintojasi. Tehtävässäsi työskentelet alueidemme hoiva- tai palvelukodeissa. Työ on vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan.

Voidaksesi toimia lähihoitajan sijaisena tarvitset tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto) sekä rekisteröitymisen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Jos olet opiskelija, tarvitset alan opintoja vähintään seuraavasti:
- Vanhat tutkintoperusteet: Hoito ja huolenpito, kasvun tukeminen ja ohjaus sekä kuntoutuksen tukeminen harjoitteluineen suoritettu.
- Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna.

Toimiaksesi lähihoitajan sijaisena, tarvitset em. jaksojen lisäksi suoritettuja opintoja vähintään 2/3 tutkinnosta. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.


SAIRAANHOITAJAT

Tehtävässäsi työskentelet alueidemme hoiva- tai palvelukodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Voit tulla tekemään perushoitotyötä, kun olet suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot ja harjoittelun. Sairaanhoitajan sijaisena toimimiseen tarvitset alan opintoja vähintään 140 op. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.


KOKIT

Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä.

Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki! Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai opintoja ravitsemusalalta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.
Tehtävät edellyttävät hygieniapassin suorittamista sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.


MUUT OPISKELIJAT

Tehtävässäsi työskentelet avustavissa tehtävissä hoiva- tai palvelukotiemme henkilökunnan tukena. Pidät huolta hoivakotiemme siisteydestä ja avustat keittiö- ja pyykkihuollon tehtävissä. Tarjolla on monipuolista työtä toimivassa ja modernissa työympäristössä. Sinua perehdyttää ja tukenasi toimii osaava tiimi. Työ voi olla viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta hygieniapassin suorittamista, hyvää suullista suomen kielen taitoa, vastuullista sekä aktiivista ja aloitteellista työotetta ja intoa uuden oppimiseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337687
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vantaa