KESÄTYÖ Asuntoesittelijä

Manpower
Tietoa tehtävästä

Haemme asiakkaallemme kesäksi reipasta

ASUNTOESITTELIJÄÄ Vaasaan

Tehtävänäsi on vapautuvien vuokra-asuntojen esittely asuntoa etsiville sekä sisääntulotarkastusten kirjallinen läpikäyminen. Lisäksi työhösi saattaa kuulua muita toimistotehtäviä, asiakaspalvelua unohtamatta.

Olethan asiakaspalvelutaitoinen, rohkea ja reipas, nainen tai mies, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tässä työssä asenne ratkaisee. Hallitset molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin. Ajokortti ja auto ovat edellytys tehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kiinteistö- ja isännöintialan ammattilaisten parissa. Työt alkavat touko-/kesäkuussa ja töitä on tarjolla n. 2-3 kk.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 14.4.2021 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä hakemukseesi cv:si ja hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Mari Alahuhtala

Tutustu työpaikkaan