(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Asiakaspalvelutiimi (Joensuu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Kiinnostaako kesätyöt yhdessä tutkitusti Suomen parhaista työpaikoista? Haluaisitko kasvaa erinomaiseksi asiakaskohtaamisten asiantuntijaksi hyvässä seurassa? Entä haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? 

Hienoa, jos nyökkäilit, sillä meidän Asiakaspalvelutiimimme Joensuussa etsii nyt kesätyöntekijöitä palveluneuvojan tehtäviin! ☀️

Tässä kesätyössä pääset auttamaan Elisan asiakkaita puhelimitse. Asiakas soittaa sinulle ja tartut innolla ja ilolla asiakkaan kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisut. Haluat palvella asiakasta erinomaisesti ja tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta.

Tehtävässä menestymisen avaimet ovat positiivinen ote työskentelyyn ja rohkea, myynnillinen asiakaspalveluasenne. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt meillä parhaiten, jos itsekin olet utelias oppimaan uutta. Etsimämme kesätyökaveri ei säikähdä pientä kiirettä, vaan pystyt keskittymään asiakkaaseen tarjoten hänelle odotukset ylittävää palvelua. Kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja also in English sekä kanske även på svenska! Lisäksi meitä ilahduttaa erityisesti, mikäli digitaalisten laitteiden ja palveluiden käyttö kiinnostaa sinua, ja haluat olla osana digitalisaation luomaa kehitystä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet innokas hyppäämään mukaan timanttisten ammattilaisten joukkoon!

Tarjoamme sinulle kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereilta ja esihenkilöltä, jotta kesäsi meillä olisi mahdollisimman onnistunut. Elisalaisena pääset osaksi rentoa ja joustavaa työympäristöä unohtamatta herkullisia työsuhde-etuja. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi tiimimme, jolla on yhdessä tekemisen meininki. Tiimissämme työskentelee kaiken ikäisiä ja monenlaisilla taustoilla olevia kollegoita ja viihdymme yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

💎 Jotta päätöksenteko liittymisestä iloiseen ja rentoon joukkoomme olisi vieläkin helpompaa, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä, olisitko sinä ja Elisa täydellinen match!

Kesätyöt alkavat joustavasti kevään ja alkukesän aikana jatkuen elokuun 2021 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella. Edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä.

Kiinnostuitko? Erinomaista! Laitathan CV:si ja lyhyen, vapaamuotoisen videotervehdyksen tulemaan heti, niin jatketaan mahdollisesti keskusteluja. Lisätietoja voit kysyä Merviltä (0505067126, mervi.juntunen[at]elisa.fi). Tässä vielä tarkempi kuvaus kesärekryprosessistamme:

  1. Lähetä meille CV:si ja lyhyt, vapaamuotoinen videotervehdys viimeistään 14.2.
  2. Videohaastattelukysymykset – lähetämme kutsuja sähköpostiin sekä hakuajalla että sen päätyttyä
  3. Henkilökohtainen haastattelu helmikuun lopussa – maaliskuun alussa
  4. Lopulliset valinnat viimeistään maaliskuun puolivälissä
  5. Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin ja luottotietojen tarkastuksen ennen sopimuksen allekirjoitusta
  6. Aloitus ja perehdytys huhti-kesäkuussa sovitun mukaisesti. Tervetuloa meille kesäksi!

#youwillneverworkalone #elisalainen