(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tule kesätöihin Fenniaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua vakuutusalaan, taloudellisen turvallisuuden asiantuntemukseen sekä keskeisiin palveluihimme. Saat arvokasta työkokemusta vakuutus- ja finanssialalta. Olet omalta osaltasi päivittäin luomassa fennialaisten työkavereidesi kanssa parasta asiakaskokemusta. 

Haemme kesätyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin toimipisteisiimme eri puolelle Suomea. Olet avainasemassa palvelemassa asiakkaitamme osana muuta asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme sinulle hyvän opastuksen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässä. 

Myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviä on tarjolla Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä ja Kuopiossa. 

Lisäksi etsimme oma-aloitteista kesätyöntekijää asiakaspalveluun puhelinvaihteeseemme Helsinkiin. Tehtävässä vastaat monipuolisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta hyödyntäen sekä puhe- että sähköisiä kanavia. Tässä tehtävässä edellytyksenä on sujuva suomen, ruotsin ja englannin taito. 

Hakulomakkeella voit täsmentää sinulle parhaiten sopivat paikkakunnat, joilla haluaisit työskennellä.

Hakijalta odotamme

Koulutustaustasi voi olla monipuolinen, sillä ennen kaikkea odotamme sinulta kiinnostusta finanssialaa kohtaan, asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta, iloista mieltä ja positiivista asennetta, reippautta ja joustavuutta sekä halua tarttua toimeen. 

Kesätyömme alkavat tyypillisesti touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 2 - 4 kuukautta. Kesätyöntekijöidemme tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. 

Lisätietoa kesätyötehtävistämme voit lukea https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/kesatyo/

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Kesä- tai kausityö

Työaika: Kokoaikainen

Hae viimeistään: 4.3.2018

ID: C17565

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 15