(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ/ Asiakaspalvelu
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Etsimme Hämeenlinnan ja Riihimäen alueella sijaitseville asiakkaillemme asiakaspalvelutyöntekijöitä erilaisiin tarpeisiin kesän ajalle.

Työnkuvaus

Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla, joten asiakaspalvelutehtävät koostuvat erilaisista tehtävistä eri asiakkailla. Mainitsethan hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi mielenkiintoasi vastaaviin työnkuviin. Mainitsethan samalla, etsitkö päivätyötä vai osa-aikaista työtä.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita että myös uran alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta, eduksi on aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Haluamme kuulla mitkä ovat vahvuutesi ja osaamisesi taso. Erityisesi käyttämäsi ohjelmistot sekä kielitaitoisuus kannattaa hakemuksella mainita.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Osa asiakkaistamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten huomioithan, että kesätyön kautta sinulla saattaa halutessasi olla mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Hakuprosessi

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä. 

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin paikkoihimme! 

Yhteystiedot:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, asiakaspalvelu