(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, asiakaspalvelu, verkkopalvelut
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!   

Helen Sähköverkko Oy siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Samalla tehtävämme on varmistaa, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa, sillä peräti 96 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Koko kaupungin, sen ihmisten ja infrastruktuurin kannalta olemme näkymätön, mutta välttämätön hyvä. Lue lisää helensahkoverkko.fi. 

Etsimmekin nyt rohkeaan joukkoomme asiakaspalveluharjoittelijaksi kesätyökaveria Helsingin Käpylään.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Osana uutta energiatulevaisuutta ja maailmaa, tulet kesän ajan toimimaan sähkönjakeluverkon liittymiin, mittarointeihin sekä sähkösopimuksiin liittyvissä asiakaspalvelutehtävissä. Työssäsi pääset myös käsittelemään mittarointitilauksia, valvomaan sopimuksetonta sähkönkäyttöä sekä ylläpitämään käyttöpaikka- ja sopimustietoja.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta, asiakaslähtöisyyttä sekä huolellisuutta. Sujuvat vuorovaikutustaidot, suomen ja englannin kielen taito sekä valmius myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun ovat tehtävässä menestymisesi avaimet. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa. Toivomme sinusta aktiivista ja tiimihenkistä työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu toki uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit ovat arvostaneet Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin, ja voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa on neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen ja palkallinen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään lauantaina 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä verkkopalvelupäällikkö Tiina Leppälahdelta soittamalla numeroon 050 310 1758, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 27.1. klo 13-15 ja tiistaina 4.2. klo 9-11. 

Yhdistetään voimat!