Kesätyö -Asiakaspalvelu, DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding (Finland) Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä (Customer Service Trainee) yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa. Työtä tehdään Vantaalla Katriinantien toimipisteellä DHL Business Parkissa tai merivientitiimin osalta myös Tampereella sekä joustavasti myös etänä.

Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkuvat syyskuun loppuun asti. Tehtävässä on kuitenkin mahdollisuus aloittaa alkuun osa-aikaisena työntekijänä esim. opiskelujen ohella. Työsopimus solmitaan suoraan DHL:n kanssa ja tehtävässä on alkuperehdytyksen jälkeen laaja/osittainen etätyömahdollisuus tiimin pelisäännöt huomioiden. Työajat ovat arkisin kello 8-17 välillä.

Kesätöitä on tarjolla lento- ja merirahdin vienti-, tuonti- ja tullaustoiminnoissa sekä projektilähetysten parissa. Työhösi kuuluu monipuolisia työtehtäviä kuten asiakaspalvelua, kuljetustilausten laatimista, lähetysten koordinointia yhteistyössä DHL verkoston ja yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa. Tehtävään sisältyy myös tulliselvitysten valmistelua ja/tai tekemistä sekä lähetysten seurantaa.

DHL Global Forwardingilla huolintayhtiön meri- ja lentologistiikan asiakaspalvelu voi tarkoittaa tehtäviä tullaajana, huolitsijana, liikenteenhoitajana ja asiakkaan lähetysten asiantuntijana. Toimit ikään kuin ulkomaankaupan kapellimestarina ja yhdistät oikeat kuljetusketjun palaset kohdilleen!

Toivomme sinulta löytyvän kaupallisen tai logistiikka-alan opintoja ja ennen kaikkea aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Lisäksi olet kiinnostunut kehittymään logistiikan työtehtävien parissa ja sinulta voikin jo löytyä valmiiksi alan aikaisempaa työkokemusta.

Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvia suomen ja englannin kielen taitoja. Hyvät IT-taidot ja kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä nopeasti auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä?

Hyvä! Me voimme nimittäin tarjota sinulle nopeatempoisen ja vaihtelevan työympäristön lento- ja merirahdin asiakaspalvelussa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista alan johtavassa organisaatiossa. Lisäksi saat esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen sekä kattavat työsuhde-edut.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2022, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan odota! Hae tehtävään mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta ja muista lisätä hakemukseen CV:si.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Adeccon HR-konsultteihin Laura Jordaniin (0405232706, laura.jordan@adecco.fi) tai Ilja Kuhmoseen (0401319139, ilja.kuhmonen@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545689
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Jordan (laura.jordan (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Tampere, Vantaa