Kesätyö -asiakaspalvelu, DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa. Työtä tehdään Vantaalla Katriinantien toimipisteellä DHL Business Parkissa tai merivientitiimin osalta myös Tampereella. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Työsuhde solmitaan joko Adeccon tai DHL:n kanssa. Kesätyöntekijöillä on etätyömahdollisuus ja perehdytys onnistuu lähi- ja/tai etätyönä.

Kesätöitä on tarjolla lento- ja merirahdin vienti-, tuonti- ja tullaustoiminnoissa. Työhösi kuuluu monipuolisia työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kuljetustilausten laatimista niin globaalisti kuin lokaalisti, lähetysten koordinointia tiiviissä yhteistyössä DHL verkoston, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, tulliselvitysten valmistelua ja/tai tekemistä sekä lähetysten seuraamista. DHL Global Forwardingilla, huolintayhtiön meri- ja lentologistiikan asiakaspalvelu voi tarkoittaa tehtäviä tullaajana, huolitsijana, liikenteenhoitajana ja asiakkaan lähetysten asiantuntijana. Toimit ikään kuin ulkomaankaupan kapellimestarina ja yhdistät oikeat kuljetusketjun palaset kohdilleen.

Toivomme, että sinulta löytyy kaupallisen/logistiikka-alan korkeakouluopintoja. Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa ja mahdollisesti sinulta voi löytyä aiempaa alan työkokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Tarjoamme sinulle nopeatempoisen ja vaihtelevan työympäristön lento- ja merirahdin asiakaspalvelussa, mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista alan johtavassa ja globaalissa organisaatiossa sekä esimiesten ja tiimin täyden tuen. Haku päättyy 28.2.2021, mutta haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Emma Vuorenmaahan, emma.vuorenmaa@adecco.fi, puh. 040 630 4014.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425120
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Vuorenmaa (emma.vuorenmaa (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Tampere, Vantaa