KESÄTYÖ, asiakasneuvottelija

Suoramarkkinointi Mega Oy
Tietoa tehtävästä

Etsitkö kesätöitä?

Megan kesätyöpaikat ovat nyt jaossa! Voit halutessasi aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä myyntitoimistolla tai kotona.

Meillä voit tienata hyvän pesämunan palkitsevassa myyntityössä.

Tarjoamme myyntityötä mukavassa porukassa, laadukkaiden tuotteiden parissa sekä modernit ja helppokäyttöiset työvälineet. Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse hyödyllisiä tuotteita tai palveluita tarkoin valikoiduille kohderyhmille. Keräät samalla arvokasta työkokemusta, josta on varmasti hyötyä jatkossakin.

Voit työskennellä joko päivä- tai iltavuorossa. Päivävuorossa työskennellään arkisin klo 8.30-16.00. Iltavuorossa voit valita itsellesi sopivat työillat menojesi mukaan (1-6 krt viikossa) arkisin klo 16.10-20.40 ja lauantaisin klo 11.00-17.00, joten Sinulle jää myös aikaa harrastuksiin tai vaikka auringon ottoon.

Jos olet vähintään 16-vuotias, omaat sujuvan supliikin, puhut sujuvaa suomen kieltä ja haluat menestyä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Täytä työhakemuslomake nettisivuillamme, niin olemme yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat myyntipäällikkö Ari-Pekka Jaakola, puh. 050 345 1815

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta