KESÄTYÖ, asiakasneuvottelija
Suoramarkkinointi Mega Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Etsitkö kesätöitä?

Megan kesätyöpaikat ovat nyt jaossa! Voit halutessasi aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä myyntitoimistolla tai kotona.

Meillä voit tienata hyvän pesämunan palkitsevassa myyntityössä 17 eri paikkakunnalla ympäri Suomea.

Tarjoamme myyntityötä mukavassa porukassa, laadukkaiden tuotteiden parissa sekä modernit ja helppokäyttöiset työvälineet. Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse hyödyllisiä tuotteita tai palveluita tarkoin valikoiduille kohderyhmille. Keräät samalla arvokasta työkokemusta, josta on varmasti hyötyä jatkossakin.

Voit työskennellä joko päivä- tai iltavuorossa. Päivävuorossa työskennellään arkisin klo 8.30-16.00. Iltavuorossa voit valita itsellesi sopivat työillat menojesi mukaan (1-6 krt viikossa) arkisin klo 16.10-20.40 ja lauantaisin klo 11.00-17.00, joten Sinulle jää myös aikaa harrastuksiin tai vaikka auringon ottoon.

Jos olet vähintään 16-vuotias, omaat sujuvan supliikin, puhut sujuvaa suomen kieltä ja haluat menestyä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään. 

Täytä työhakemuslomake nettisivuillamme, niin olemme yhteydessä sinuun.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417183
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa, Hamina, Hämeenlinna, Jyväskylä, Karkkila, Kerava, Kotka, Lahti, Lohja, Oulu, Raahe, Riihimäki, Urjala, Ylivieska