(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, asentajia Kouvolaan
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme kesätyöntekijää Kouvolan veturivarikolle asentajan tehtäviin. Kouvolan varikolla huolehditaan pääasiassa dieselveturien Dv12 ja Dr14 huolloista ja korjauksista sekä sähköveturien Sr1 huolloista ja korjauksista.

Odotamme opintoja liittyen kunnossapitotehtäviin tai sähköasentajan tehtäviin. Pärjäät tehtävässä, kun sinulla on positiivinen asenne ja halu oppia uusia asioita. Täsmällisyys ja valmius vuorotyöhön auttavat myös tehtävässä onnistumista. Mahdollinen alan työkokemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme monipuolisen ja opettavaisen työnkuvan sekä mahdollisuuden päästä oppimaan työelämän parissa uusia asioita. Pääset aktiivisesti osallistumaan työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Ville Inkinen puh. 040 863 43 79, sähköpostitse ville.inkinen@vr.fi tai työnjohtaja Seppo Kukkonen puh. 040 8663 744, sähköpostitse seppo.kukkonen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.