(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, asentajia Helsinkiin
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme kesätyöntekijöitä Helsingin varikon veturituotantoon asentajan tehtäviin. Helsingin varikon veturituotannossa huolehditaan pääasiassa sähkövetureiden huolloista ja korjauksista.
 
Odotamme sinulta opintoja liittyen kunnossapitotehtäviin tai sähköasentajan tehtäviin. Pärjäät tehtävässä, kun sinulla on positiivinen asenne ja halu oppia uusia asioita. Täsmällisyys ja valmius vuorotyöhön auttavat tehtävässä onnistumista. Mahdollinen alan työkokemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme monipuolisen ja opettavaisen työnkuvan sekä mahdollisuuden päästä oppimaan työelämän parissa uusia asioita. Pääset aktiivisesti osallistumaan työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Petri Kehä puh. 040 8621 738 tai sähköpostitse petri.keha@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.